YHTIÖKOKOUSKUTSU, KE 31.5.2023

Keski-Pasilan jätteen putkikeräys Oy:n osakkeenomistajat kutsutaan yhtiön varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään:

 

keskiviikkona 31.5.2023 klo 11:00 alkaen

 

Kokous järjestetään ensisijaisesti Teams-sovelluksen välityksellä. Läsnäolo kokouksessa on myös mahdollista osoitteessa: Helsingin kaupunki, Kaupunginkanslian oikeuspalvelut, Aleksanterinkatu 28, 00170 Helsinki, neuvotteluhuone Cavonius.

 

B-osakkeiden omistajilla on oikeus olla läsnä yhtiön yhtiökokouksessa siten, että yhtä osakkeenomistajaa edustaa yksi henkilö. Yhtiö suosittaa yhtiökokoukseen osallistuvia osakkeenomistajien edustajia osallistumaan kokoukseen Teams-sovelluksen välityksellä.

 

Ennakkoilmoittautuminen yhtiökokoukseen tapahtuu siten, että osakkeenomistaja lähettää edustajan tiedot (yhtiö, nimi ja sähköpostiosoite) ja osallistumistavan 23.5.2023 mennessä osoitteeseen jouni.spets[at]jatkasaarenroori.fi. Osallistujalle lähetetään linkki Teams kokoukseen ja liitteet.

 

Yhtiökokouksessa käsitellään:

 

Yhtiöjärjestyksen 13 §:n mukaiset varsinaiselle yhtiökokoukselle kuuluvat asiat

 

Yhtiöjärjestyksen 20 § mukaisen perusmaksun vahvistaminen sekä oikeutus yhtiön hallitukselle päättää käyttömaksuista ja mahdollisista muista maksuista ja taksoista.

 

Yhtiöjärjestyksen 15 § mukaisena asiana kaupunkikonserniin kuuluvien jätteen putkikeräysyhtiöiden yhteisen palveluyhtiön perustaminen.

 

Helsingissä 2.5.2023

Keski-Pasilan jätteen putkikeräys Oy:n puolesta

 

Jouni Spets

toimitusjohtaja

 

Yhtiökokouskutsu_KPJP_2023