YHTIÖKOKOUSKUTSU, KE 10.1.2024

Keski-Pasilan jätteen putkikeräys Oy:n osakkeenomistajat kutsutaan yhtiön ylimääräiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään:

keskiviikkona 10.1.2024 klo 14:00 alkaen.

Kokous järjestetään ensisijaisesti Teams-sovelluksen välityksellä. Läsnäolo kokouksessa on myös mahdollista osoitteessa: Helsingin kaupunki, Kaupunginkanslian oikeuspalvelut, Aleksanterinkatu 28, 00170 Helsinki, neuvotteluhuone Cavonius.

B-osakkeiden omistajilla on oikeus olla läsnä yhtiön yhtiökokouksessa siten, että yhtä osakkeenomistajaa edustaa yksi henkilö. Yhtiö suosittaa yhtiökokoukseen osallistuvia osakkeenomistajien edustajia osallistumaan kokoukseen Teams-sovelluksen välityksellä.

Ennakkoilmoittautuminen yhtiökokoukseen tapahtuu siten, että osakkeenomistaja lähettää edustajan tiedot (nimi ja sähköpostiosoite) ja osallistumistavan 2.1.2024 mennessä osoitteeseen jouni.spets@jatkasaarenroori.fi. Osallistujalle lähetetään linkki Teams kokoukseen ja mahdolliset kokousliitteet.

Yhtiökokouksessa käsitellään:

Hallituksen uuden jäsenen nimeäminen. Kaupunginhallituksen konsernijaosto on kehottanut yhtiökokousedustajaa ehdottamaan, että yhtiön hallitukseen nimetään kaupunkiympäristön toimialan kiinteistölakimies Jessina Haapamäki jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

 

Helsingissä 13.12.2023

Keski-Pasilan jätteen putkikeräys Oy:n puolesta

Jouni Spets

toimitusjohtaja

 

Kokouskutsu_KPJP 1_2024 10.1.2024